Колишній гравець «Динамо» та збірної України Артем Мілевський оцінив виступи воротаря Андрія Луніна в складі «Реала», пише видання SportNews.

В сезоні 2023/24 Лунін став одним із ключових гравців «Реала». Він замінив травмованого Тібо Куртуа та виграв конкуренцію в Кепи Аррісабалаги. Крім того, його сейви допомогли «Реалу» обіграти «Манчестер Сіті» в серії пенальті в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

Напередодні Мілевський висловився про гру Луніна в складі «вершкових».

«Я ще в січні у своєму Telegram-каналі сказав: «Навіщо Луніну кудись іти з «Реала»? Навіть думати про це не варто!». Моя думка відтоді не змінилася. Найкращий клуб світу, Мадрид, оливки, тапаси – фантастика!

Лунін виграв конкуренцію у Кепи, грає в кожному матчі, приніс перемогу «Реалу» у серії пенальті проти «Ман Сіті» в чвертьфіналі Ліги чемпіонів. Що може бути краще?

Я схиляюся перед спокоєм Луніна під час удару Бернарду Сілви з точки. Це така ж холоднокровність, як під час удару паненкою. Лунін міг стрибнути вправо або вліво, але він повністю прочитав Бернарду, і залишився по центру. Андрій показав: «Ось він, я!»

Чи зможе Лунін вибити зі старту Куртуа, як Кепу? Давайте не будемо забігати вперед. Нехай Тібо спочатку одужає, а там подивимося», — заявив Мілевський сайту Sport-express.ua.