Головний тренер Челсі Маурісіо Почеттіно, за який виступає Михайло Мудрик, висловився після гостьової поразки від Арсеналу (0:5) Олександра Зінченка у перенесеному 29-му турі чемпіонату Англії.

За його словами, поєдинок для синіх не задався зі старту.

«Думаю, що ми почали гру не дуже добре. Ми пропустили гол, а потім нам було важко оговтатися. Думаю, що в першому таймі ми були конкурентоспроможними після 10-15 хвилини».

Переломити хід подій команда також не зуміла.

«В другому ми не змогли підійти до гри так, як в першому, і ми не боролися так, як нам потрібно було, а потім, коли Арсенал забив третій м’яч, їм було легко контролювати гру».

Однією із причин провалу, на думку Почеттіно, могло бути ти, що за три дні до цього його підопічні провели складну гру проти Манчестер Сіті (0:1) у півфіналі Кубка Англії.

«Ми дуже добре грали проти Манчестер Сіті (0:1), це була фантастична гра. Але через три дні ми не боролися. Можливо, ми не були достатньо свіжими».

Також спеціаліст наголосив на кадрових проблемах Челсі перед грою.

«З початку сезону ми втрачали стільки гравців щотижня. Одна команда бореться за перемогу в АПЛ. Інша команда змагається з усіма обставинами, які ми маємо. Команда продемонструвала недостатню здатність чинити опір, ось у чому проблема».

Почеттіно резюмував, що Челсі занадто багато дозволив зробити Арсеналу на полі.

«Арсенал – дуже хороша команда. Але я думаю, що ми дозволили їм грати. Ми дали всі можливості грати та створювати моменти. Тому ми дуже розчаровані. У деяких частинах гри це була рівна гра. Але ми занадто непослідовні», – наводить слова Почеттіно ВВС.