Колишній гравець «Динамо» та збірної України Віктор Леоненко поділився думками щодо боротьби за золоті медалі в УПЛ, повідомляє сайт SportNews.

За кілька турів до кінця сезону визначилися два основні претенденти на чемпіонство УПЛ — «Шахтар» та «Динамо». Наразі «гірники» випереджають киян на 4 очки.

Напередодні Леоненко прокоментував боротьбу за чемпіонство між грандами українського футболу.

«Якщо «Шахтар» виграє, то вже буде чемпіоном. Я про це сказав ще на початку чемпіонату. Одну команду вже точно влаштовує нічия, тому гра може не вийти — розбивай собі та грай від оборони, ось і все. Хоча це і не тактика «Шахтаря». А «Динамо» не особливо-то і вміє контролювати м’яч. На жаль, майстерності не вистачає. Якби я був на другому місці за Ігоря Михайловича, то ліс би вивчав точно.

Подивіться на «Ліверпуль». Там такі самі трактористи, як і в нас, тільки там великі гроші. В АПЛ люди отримують 100 тисяч фунтів на тиждень, а роблять помилки, як у нас в УПЛ.

Як ви думаєте, «Динамо» чи «Шахтар» зараз взяли б Мудрика до себе за такі гроші? Навряд чи. Його б уже наші фанати з’їли. Тож чемпіонат Англії нічим не кращий за УПЛ, просто його цікавіше дивитися, тому що там люди ригають і помирають, помилки такі самі, як і в нас, просто за великі гроші», — заявив Леоненко сайту FanDay.net.