Колишній гравець «Динамо» Віктор Леоненко висловився щодо нещодавнього інциденту за участі колишнього віцепрезидента УАФ Анатолія Дем’яненка, повідомляє SportNews.

Цього тижня Ігор Циганик повідомив про те, що нещодавно Дем’яненка не пустили до Будинку футболу, що викликало обурення в журналіста.

Згодом Леоненко також піддав критиці дії УАФ.

«Я дзвонив Анатолію, питав, чи не бомбу він ніс. Він відповів, що ні. Але, може, і збрехав, раз його не пропустили в Будинок футболу. Зараз уже не Будинок футболу треба називати, а Пентагон. Щоб туди пройти, потрібні магнітні картки і заяву писати за півроку.

Чому не пустили Дем’яненка? Невігластва в нас вистачає! Мабуть, людина нічого не зробила для нашого футболу. Шева, напевно, забув, що Дем’яненко ще до нього прославляв київське «Динамо».

Це скандалище! Що може Дем’яненко зробити в Пентагоні, щоб його не пускати?! М’ячі та кубки поцупити кришталеві на першому поверсі? Так у нього своїх більше, ніж у Будинку футболу. Тому ця ситуація виглядає дуже нерозумно.

Я завжди буду підтримувати Шевченка і Реброва, але коли відбувається така ганьба, то…. Серьозі Реброву, напевно, замало звання головного тренера збірної і треба, щоб він був ще віцепрезидентом УАФ. Ну гаразд. Я зараз Реброва називатиму віцепрезидентом, а не головним тренером», — сказав Леоненко сайту FanDay.net.