Чемпіон світу з боксу Олександр Усик розпочав підготовку до поєдинку за абсолют проти Тайсона Ф’юрі. Втім, боксер встигає відповідати російським хейтерам, яким не подобається проукраїнська позиція нашого боксера, пише Sport24.

Росіян зачепило порівняння з Третім рейхом

Під час одного зі стрімів, Олександр Усик порівняв росію із Третім рейхом. Від такого порівняння «підгоріло» у російських пропагандистів та спортсменів, які підтримують війну рф проти України.

Один з таких діячів спробував відповісти Усику, почавши пояснювати про «червоні лінії», через які рф розпочала війну. Цим «спеціалістом» з геополітики виявився тренер збірної росії з тхеквондо Булат Ізудінов. Тож Олександр пояснив росіянину, що станеться із загарбниками, які вторглися на нашу землю.

«Я говорю те, що у мене на серці. А вам, тренер із москви та помічник якогось там депутата, я хочу сказати – ви мені пояснили «червоні лінії», що таке голова, що таке очі , і ви дуже сильно і правильно помітили, що Україна – це зуби, і ви потрапили в ці зуби, і ми просто вас перемелимо. Ось так [стукає зубами]. І все, крапка», – заявив Усик.