Український форвард Роман Яремчук вперше з 19 жовтня вийшов у стартовому складі. Інший представник нашої країни Едуард Соболь залишився на лаві запасних. Яремчук на 7-й хвилині матчу примудрився заробити жовту картку за підкат. Загалом у першому таймі українець діяв активно та мав кілька моментів, щоб відзначитися, повідомляє «Спорт24».

В одному з епізодів Роман вийшов на побачення з голкіпером, але 20-річний Вербрюгген нівелював небезпеку. Нападник міг записати асист у свій актив після влучного удару Ланга, проте арбітр скасував гол через офсайд. Натомість Андерлехт не завдав жодного удару в площину воріт.

У другому таймі Яремчук знову увірвався до штрафного суперника і з близької відстані не влучив у порожні ворота. Невдовзі Нільсен отримав м’яч і також не зумів спрямувати його у ціль.

Головний тренер Брюгге Скотт Паркер на 62-й хвилині відправив Яремчука на лаву запасних. Наставник обняв нападника під час заміни й підбадьорив.

Нільсену таки вдалося вивести гостей вперед. Каспер забіг у воротарський майданчик і в один дотик замкнув простріл Б’юкенена. Щастя Брюгге тривало недовго – Мехеле зрізав м’яч у власні ворота. Більше команди не забивали.

Отже, підопічні Паркера на 4 місці з 35 очками. Натомість в Андерлехта 24 бали та 11 сходинка.