Після майже річної перерви Василь Ломаченко повернувся в боксерський ринг. Він провів бій за вакантний титул IBF у легкій вазі. Йому протистояв австралієць Джордж Камбосос. Про це пише SportNews.

Боксери розпочали бій обережно, але все ж обмінювалися точними ударами. В 2-му раунді ситуація не змінилася кардинально, але вже в останні секунди як Ломаченко, так і Камбосос активізували свої дії.

В 3-му раунді боксери й надалі намагалися битися обережно, інколи проводячи серію ударів. В один з моментів рефері довелося призупинити бій після ймовірного удару нижче пояса, якого зазнав Камбосос. Градус напруги зріс після обміну ударами в останні секунди раунду.

У 4-му раунді Ломаченко нарощував ініціативу, завдавши ще кілька влучних ударів по Камбососу. У 5-му раунді австралієць втратив баланс, але все ж зміг втриматися на ногах, а тому нокдаун не було зараховано.

В раунді номер сім Камбосос все ж опинився на канвасі після того, як промахнувся своїм ударом і послизнувся. Цей момент не було зараховано як нокдаун.

В другій половині поєдинку біля ока Камбососа з’явилося розсічення, але воно не надто впливало на хід бою.

Наприкінці 11-му раунду Камбосос вже ж опинився в нокдауні, але продовжив бій. Але вже за кілька секунд Ломаченко завдав серії ударів, через які бій було зупинено.

Ломаченко переміг Камбососа технічним нокаутом та став новим чемпіоном світу в легкій вазі за версією IBF. Для нього це 18-а перемога на професійному рівні. Камбосос зазнав своєї треьої поразки в кар’єрі та першої не від Девіна Хейні.