Промоушен на три місяці відсторонив від боїв українця Ігоря Потєрю через заборонений удар, який він отримав у поєдинку проти Мішеля Перейри. Він програв зустріч за 54 секунди задушливим прийомом.

На своїй сторінці особистій в інстаграмі Потєря пояснив ситуацію.

«Прикро, але UFC відсторонили мене від боїв на три місяці через заборонений удар. Можливо, буде справедливість цей бій анулюють».

Також українець описав в деталях сам епізод і його відчуття після прийому.

«Шкода, що я навіть не зміг показати свої навички й показати, на що я здатний. Іноді лайно трапляється в найгірший для нас час. Все, що я пам’ятаю, це заборонений удар коліном мені в голову, коли я лежав на спині, після чого я навіть не пам’ятаю, як піднявся, мабуть, інстинкт самозбереження».

Українець вимагає анулювати результат бою та натякає на дискваліфікацію опонента.

«Три відомі атлетичні комісії в Америці сказали, що це була дискваліфікація, але бій був у Бразилії, тому подивимося, що про це скаже комісія Ріо-де-Жанейро, тому що спочатку вони також хотіли зробити дискваліфікацію. Я приймаю все, що мені пропонують, і хочу, щоб все було чесно».

Видання MMA Fighting звернулося до Атлетичної комісії Бразилії (CABMMA) і їм підтвердили, що Потєря подав офіційну апеляцію.