Екс-футболіст Шахтаря Михайло Мудрик за рекордні для українського футболу 100 мільйонів євро став гравцем Челсі, підписавши контракт із «синіми» на сім із половиною років, пише FanDay.

Власник Шахтаря Рінат Ахметов після продажу Мудрика в Челсі заявив, що клуб після перемоги України над агресором проведе товариський матч із Челсі на «Донбас Арені». Як виявилось, слова бізнесмена були підкріплені конкретикою.

Видання Daily Expres повідомляє, що Шахтар у рамках угоди щодо Мудрика домовився з Челсі про проведення товариського матчу в українському Донецьку після закінчення війни.

Шахтар свій останній матч на «Донбас Арені» провів у травні 2014 року. З того часу Шахтар проводив домашні матчі у Львові, Харкові та Києві.

За першу команду Шахтаря Мудрік відіграв 44 матчі, забив 12 голів та віддав 17 асистів. Разом із Шахтарем Михайло вигравав УПЛ та Суперкубок України.

Потенційний дебют Мудрика у Челсі може відбутися 21 січня. Команда Грема Поттера у матчі-відкритті 21-го туру АПЛ зіграє проти Ліверпуля.