Легендарний український боксер Володимир Кличко поділився думками щодо перемоги Олександра Усика над Тайсоном Ф’юрі, пише SportNews.

Минулого тижня Усик (22-0, 14 KO) роздільним рішенням суддів переміг Тайсона Ф’юрі (34-1-1, 24 KO) та став абсолютним чемпіоном світу в суперважкій вазі.

Напередодні Володимир Кличко розповів про свої емоції від перемоги Усика.

«Ця історична перемога важлива не лише для Олександра Усика. Чи можете ви уявити, який тиск зазнавала ця людина останніми тижнями тут, на рингу? Безперечно, програш не був варіантом. Одного разу він показав, що він чудовий у крузервейті, але що ще дивніше для багатьох людей, і не важливо, наскільки він великий, високий, важкий, який у нього розмах і наскільки мобільним був Тайсон Ф’юрі, Усік показав, що він найкращий боєць у сучасній історії.

Я дуже пишаюся Олександром і дуже пишаюся тим, що я українець.

Коли рахуєш очки, у боксі не можна бути на 100% впевненим, і судді винесли таке рішення, на яке заслужив Олександр. Безумовно, визначний поєдинок обох бійців. Я здивований, як Тайсон зумів дійти до кінця бою після 9 раунду, але він це зробив. Давайте віддамо йому належне. Найголовніше, Олександр залишився твердим і зробив те, що має зробити, став чемпіоном світу (абсолютним – прим.) у надважкій вазі. Український чемпіон світу у надважкій вазі», — заявив Кличко.