Форвард «Жирони» Артем Довбик отримав пропозицію від «Атлетико» Мадрид. Про це розповів журналіст і коментатор Ігор Циганик.

«Менеджери Артема Довбика отримали у словесній формі конкретну пропозицію, яка поки що на даному етапі є мінімальною, хто може запропонувати. Це близько 30 мільйонів євро. Поки що це розмови. І це мадридський «Атлетико».

На сьогоднішній момент це не така серйозна розмова. Але, наскільки я розумію, та сума, яку називає «Атлетико», не буде навіть розглядатися «Жироною». І «Жирона» не готова обмінювати футболістів, а хоче певну суму грошей. І ця сума більше, ніж 30 млн євро. «Атлетико» протягом всього сезону дуже сильно вели Довбика. Вони за ним спостерігали.

Інтерес «Барселони» підтверджується, але зараз прийшов Ганс-Дітер Флік замість Хаві, і Хаві був зацікавлений. Він був незадоволений тим, як Левандовський зіграв в останній сезон. Але інтерес до Довбика був. Хаві хотів та звертався до свого керівництва. Але це було лише на рівні розмов», — сказав Циганик в ефірі Циганик LIVE.

Нагадаємо, у своєму дебютному сезоні за «Жирону» Довбик із 24 голами став найкращим бомбардиром Ла Ліги- 2023/24.