Відомий тренер Малік Скотт поділився враженнями від нещодавньої перемоги Олександра Усика над Тайсоном Ф’юрі. Про це пише SportNews.

В середині травня Усик (22-0, 14 KO) роздільним рішенням суддів переміг Тайсона Ф’юрі (34-1-1, 24 KO) та став абсолютним чемпіоном світу в суперважкій вазі.

Напередодні Скотт поділився думками щодо тріумфу українця.

«Якщо хтось і заслуговує на той момент, який був у Усика після перемоги над Ф’юрі у грандіозній манері, то це Олександр. Коли я говорю «в грандіозній манері», то маю на увазі, що він показав велику мужність. Чи суддівські записки були близькими? Так. Але під грандіозною манерою я маю на увазі, що він продемонстрував велику мужність.

Усик не був збентежений. Одного разу я подумав, що бій трохи йде від нього. Але Усика необхідно завжди хвалити за те, що він знаходить спосіб перемогти. Проти будь-якого стилю, проти суперника будь-яких габаритів він завжди знаходить спосіб перемогти. Якщо ми говоримо про те, хто зараз найкращий у світі, то Усик має бути на вершині рейтингу pound for pound, враховуючи, що він щойно зробив», — заявив фахівець.