Головний тренер «Карпат» Мирон Маркевич ексклюзивно для Sport.ua розповів, чому його син – Остап вирішив повернутися до Іспанії, припинивши роботу у львівській команді.

– Передусім, слід уточнити, що це була моя ініціатива, аби Остап допомагав мені в «Карпатах» і я попросив його приїхати. Все ж, я близько шести років не займався активною тренерською діяльністю. Син відгукнувся на моє запрошення й думаю, що ми зі своєю місією впоралися: «зелено-білі» не стали найсильнішою командою Першої ліги, але до УПЛ повернулися.

Тепер що до від’їзду сина до Іспанії, в цій країні він проживає вже близько десяти років. Спонукали його повернутися сімейні обставини, перш за все, його сину потрібна підтримка батька. По-друге, Остап хоче працювати самостійно, тим паче, що в іспанському футболі він не новачок – чотири роки працював у структурі відомого «Вільяреала». Знаю, що в нього є цікаві пропозиції й мені залишається тільки побажати йому удачі.

Хоча розраховую на допомогу Остапа вже, як скаута, він добре знає іспанський футбольний ринок й сподіваюся, що невдовзі порекомендує якогось місцевого гравця «Карпатам».