Член Міжнародної зали боксерської слави Тімоті Бредлі висловився про майбутній матч-реванш між Олександром Усиком (22-0, 14 КО) та Тайсоном Ф’юрі (34-1-1, 24 КО).

Експерт вважає, що Ф’юрі погано підготувався фізично до першого бою.

«Вся правда в тому, що з віком бійці часто забивають на цю частину підготовки. Але проти Усика тобі потрібні твої легені, потрібне твоє кардіо та витривалість. Знаєте, що я сказав би про Ф’юрі? Я сказав би, що він ніби зіпсований товар. Саме так, зіпсований товар. Кажу як є».

Бредлі не вірить у те, що Ф’юрі у матчі-реванші допоможе більш ведення бою у більш агресивному стилі.

«Допустимо, він вирішить влаштувати обмін. Що станеться, коли Усик сконтрить і влучить? Не забувайте, що Ф’юрі падав після ударів Нганну. Скільки нокдаунів у нього було в останніх боях? Шість? Сім? Він більше не вірить у свою міць підборіддя. Саме тому він намагався тримати суперника якомога далі».

Бредлі підкреслив, що Усик у першому бою розкусив Ф’юрі.

«Був епізод, коли Усик на секунду взяв паузу і показав Тайсону, що не гратиме в його гру. Він ніби сказав йому в тому моменті: «Та забудь ти про свої фінти та контратаки. Я стоятиму на своєму. Я тиснутиму, адже знаю, що в захисті ти не такий вже й дисциплінований».

Саме це, як він вважає, стане ключовим у реванші.

«Впевнений, що Усик тепер знає це. І він використовує ці знання у реванші. Використовує для того, щоб зробити другий бій легшим, ніж вийшов перший», – заявив він в інтерв’ю YouTube-каналу «ProBox TV».