Міжнародна федерація боксу (IBF) ще не визначилася з тим, чи буде реванш Олександра Усика (22-0, 14 КО) та Тайсона Ф’юрі (34-1-1, 24 КО) проходити за пояс організації і, відповідно, титул абсолютного чемпіона світу. Повторний поєдинок українця та британця намічено на кінець цього року, а навколо нього виникли нові суперечки.

Президент IBF Дерріл Піплс в інтерв’ю Boxing Scene зазначив, що ще рано говорити про статус реваншу Усик – Ф’юрі. Передбачалося, що українця одразу позбавлять пояса організації після бою 18 травня. Однак спочатку IBF надала можливість хорвату Філіпу Хрговичу (17-1, 14 КО) побитися за тимчасовий титул, а потім той і зовсім програв Данієлю Дюбуа (21-2, 20 КО).

Тепер восени британець поб’ється зі співвітчизником Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО). «Я не хочу спекулювати, тому що я поки що ні з ким не обговорював, куди рухається суперважкий дивізіон. Дюбуа тепер тимчасовий чемпіон і обов’язковий претендент. Поки що ще занадто рано говорити, чи буде бій Джошуа – Дюбуа за повноцінний пояс», – сказав Піплс.