Реал виграв Лігу чемпіонів, обігравши у фіналі Боруссію Дортмунд із рахунком 2:0, а у воротах мадридців був Тібо Куртуа.

Андрію Луніну таке рішення тренерського штабу Карло Анчелотті не сподобалося.

«Для неупередженого спостерігача з трибун залишилося очевидне відчуття, що він зробив все можливе, щоб не перетинатися зі своїм партнером по команді. Він не привітав його. Куртуа пішов привітати решту своїх товаришів по команді, але й там не знайшов Луніна».

Потім Андрій все ж доєднався до спільного фото.

«Усвідомлюючи, що така поведінка змусить людей говорити, в певний момент Лунін вирішив поступитися. Насправді трохи пізніше разом з [тренером воротарів Реала Луїсом] Льопісом вони сфотографуються з Куртуа та Кепою. Разом».

Вважається, що Лунін не захотів публічно створювати негатив навколо клубу.

«Обличчя такі, які є, але українець не хотів справити неприємне враження на людину, з якою мав справу весь сезон, і розумів, що його реакція була надто очевидною».

Однак українець все ж показово вів себе по відношенню до бельгійця.

«Але святкова атмосфера, яка огорнула все святкування, контрастувала з холодністю молодого воротаря стосовно свого партнера по команді навіть у той момент».

Лунін так і залишився ображеним на Куртуа. Як повідомлялося, його хоче переманити Атлетіко.

«І, схоже, злість не вщухла: ні на жодному з наступних заходів, ні в соціальних мережах не було нормальної святкової розмови між українцем і бельгійцем, якого він, схоже, вважає відповідальним за свій невихід на «Вемблі», – повідомляє видання Relevo.

Нагадаємо, що перед цим поєдинком Андрій пропустив чотири тренування поспіль через хворобу і в Лондон прилетів пізніше з тієї ж причини.