Тимчасовий чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBO Джозеф Паркер поділився думками щодо нещодавньої перемоги Олександра Усика над Тайсоном Ф’юрі, інформує SportNews.

В середині травня Усик (22-0, 14 KO) роздільним рішенням суддів переміг Тайсона Ф’юрі (34-1-1, 24 KO) та став абсолютним чемпіоном світу в суперважкій вазі.

Напередодні Паркер поділився думками щодо історичної перемоги Усика.

«Коли ти дуже близький з кимось і це той, хто тобі не байдужий і він багато зробив для тебе, то дивитися на такий дев’ятий раунд було досить важко. Я відчув, що в цьому бою усе вирішено і це зробило вечір набагато більш епічним.

Обидва боксера мали свої моменти у бою, але Усик чітко провів дев’ятий раунд, де він бив і зловив Тайсона кількома хорошими ударами. На це було досить важко дивитися.

Тайсон дуже здатний боксер. Що б він не мав зробити, щоб пристосуватися, чи змінити тренування, чи ще щось, що йому необхідно зробити, я знаю, що він знайде спосіб покращити тренувальний табір правильно.

У нього був чудовий табір, але він збирається покращити його і зробити свою справу наприкінці року. Він знатиме, що робити, щоб повернутися і продемонструвати гарний бій, ще кращий, і здобути перемогу», — цитує Паркера Tribuna.com із посиланням на YouTube-канал «iFL TV».