Відомий колишній футбольний функціонер Мішель Платіні розкритикував роботу очільника UEFA Александра Чеферіна та президента FIFA Джанні Інфантіно. Платіні звинуватив їх у жадобі до грошей. Мішель Платіні також заявив, що не планує повертатись до роботи футбольного чиновника.

Пан Платіні обурений новою ЛЧ

Платіні обурений новим форматом Ліги чемпіонів у якому стане більше команд та поєдинків. На думку пана Мішеля, оновлення ЛЧ відбулося через безмірну жадібність футбольних чиновників. Він вважає, що футболом мають керувати люди, які розбираються у всіх тонкощах гри.

«Я чудово знаю вчорашніх і сьогоднішніх менеджерів. І можу сказати, що Чеферін і Інфантіно — ніщо, вони думають тільки про гроші. Вони створили нову дурну Лігу чемпіонів у якій забагато матчів. Я хотів би, щоб управління футболом було довірено тим, хто справді в ньому розбирається», — сказав Платіні в інтерв’ю La Repubblica.

Також Платіні додав, що не планує повертатись до роботи футбольного функціонера. Француз заявив, що зазнав багато несправедливості. І він не хоче проходити через це знову.

«Я не планую повертатися в UEFA чи інші структури. Мене ніколи не просили, і все одно я старий, я більше не хочу повертатися сам. Насправді, я міг би простягнути руку друзям. Проте все скінчено. Я все ще пам’ятаю про ту несправедливість, яку я зазнав», — додав Платіні.