У п’ятницю, 7 червня, збірна України поступилася Польщі (1:3) у товариському матчі напередодні Євро-2024. Захисник лондонського Арсеналу Олександр Зінченко з’явився у складі синьо-жовтих вже у другому таймі, змінивши Віталія Миколенка.

Відомий український тренер та експерт Олег Федорчук ексклюзивно для сайту «Збірна» прокоментував виступ зіркового 27-річного універсала.

«Вихід Зінченка не вніс у гру нічого. Я розумію, що тренерський задум полягав на тому аби взяти м’яч під контроль, але вийшло, що ми грали на зустрічних курсах і могли пропускати іще двічі. Найбільші проблеми були якраз у зоні Зінченка. Але ж його вади усім відомі.

Олександр добре грає при конструюванні атак, але гірше при обороні. До того ж – мені його форма видається не достатньою для того аби бути в основному складі збірної».

Раніше Зінченка розкритикував інший відомий тренер Йожеф Сабо. Також порцію критики Олександр останнім часом регулярно отримував від англійських вболівальників, а вже влітку українець може покинути Арсенал.