Легендарний форвард київського «Динамо» Максим Шацьких поділився думками щодо нещодавнього ушкодження захисника національної збірної України Віталія Миколенка, пише SportNews.

Миколенко не зміг дограти товариський матч проти Молдови (4:0) у вівторок через травму, якої зазнав у першому таймі. Ушкодження захисника спричинило дискусії щодо його участі на Євро-2024. Згодом гравцю провели МРТ, за результатами якого з’ясувалося, що Миколенко уникнув найгірших наслідків, і тепер він може почати реабілітацію.

На думку Шацьких, можлива втрата Миколенка стане серйозним ударом для збірної України.

«Як на мене, це дуже велика втрата. Все таки Миколенко – чистий лівий крайній. Такого, на жаль, більше немає у нашій збірній. Зінченко – гравець іншого плану, іншого характеру. Олександр більше в розіграші й на атаку, а в обороні він не настільки сильний, як Віталій. Тому це велика втрата. Є ще Михайліченко. Думаю, що зараз у Реброва є серйозний головний біль.

Тільки от настільки серйозно травмувався Миколенко. Я сьогодні всюди шукав інформацію, але не зміг знайти. Не пишуть нічого конкретного. Але це велика втрата», — заявив Шацьких сайту «Динамоманія».