Нападник Ньюкасла Каллум Вілсон поділився думками щодо новачка лондонського Челсі Михайла Мудрика. На його думку, українець має доводити свою вартість на полі, повідомляє «Український футбол».

Вілсон вважає, що Мудрик повинен правильно розвиватися в Челсі протягом усього свого терміну контракту.

«У такому віці ви підходите до ключового етапу своєї кар’єри, коли хочете продовжувати розвиватися. Якщо він бачить, що більше розвиватиметься у Челсі, ніж в Арсеналі або бачить, що розвиватиметься в одному клубі вісім з половиною років, то це довго».

Також Вілсону цікаво, як Мудрик впорається із тиском, адже у Челсі зараз не прості часи.

«Таке враження, що він остаточно присвятив свою кар’єру Челсі. Хотів би побачити, як це буде тривати, адже тренери змінюються. До того ж у «синіх» зараз не найкращі часи.

Ніхто не знає, що буде далі, але він ризикнув. Я мало бачив його, але впевнений, що за ті гроші, які за нього заплатили, він повинен бути чудовим гравцем», – сказав Вілсон в інтерв’ю ВВС.

Челсі на даний момент з 28 очками в активі знаходиться на десятому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги Англії. Додамо, що вже 21 січня лондонці зіграють на виїзді з Ліверпулем в рамках центрального матчу АПЛ (початок зустрічі о 14:30).

У першій частині цього сезону Михайло Мудрик зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.