Півзахисник донецького «Шахтаря» та збірної України Тарас Степаненко поділився очікуваннями від поєдинку проти національної команди Бельгії. Підопічні Сергія Реброва зустрінуться з «червоними дияволами» у третьому турі групового етапу континентальної першості.

Степаненко в інтерв’ю офіційному сайту УАФ підтвердив, що українська команда вивчає вже манеру гри суперника.

Головний тренер збірної України Сергій Ребров готує своїх підопічних до важливого матчу на Євро-2024. У разі перемоги над Бельгією «синьо-жовті» вийдуть у плей-офф турніру. Нічиє залишить українській команді примарні шанси на продовження боротьби.

Як збірна України зіграє із Бельгією

Півзахисник «синьо-жовтих» Тарас Степаненко визнав, що на його команду чекає матч проти дуже небезпечного суперника. Проте досвідчений футболіст знає, що допоможе українським гравцям досягти успіху.

За словами Степаненка, у складі збірної Бельгії багато індивідуально сильних футболістів. І лише командна робота та правильно обрана тактична схема допоможуть зупинити «червоних дияволів».

«Як показав поєдинок зі збірною Словаччини, ми можемо перемогти будь-якого суперника, якщо правильно налаштуємось на гру. Ми готуємося до цього матчу так, як до фіналу», — заявив Степаненко.

Протистояння збірних України та Бельгії відбудеться у середу, 26 червня.