Французька біатлоністка Лу Жанмонно поділилась думками про минулий сезон, а також поділилась планами на наступний.

– Давайте не забуватимемо про Кубок світу і ваше друге місце в загальному заліку. Як було завершити сезон у такій гарній формі?

– Це те, чого я не могла собі уявити, перш ніж це сталося. Старт гонки, знаючи, що я в такій гарній формі, в ідеальних гоночних умовах та в гарному місці, був ідеальним способом завершити цей сезон. Все здавалося дуже простим, тому що ще до минулого тижня мій сезон був чудовим, так що мені залишалося лише насолоджуватися останніми перегонами.

– Як пройшло ваше міжсезоння? Чи робили ви щось веселе?

– Я була дуже зайнята. Я проводила час із друзями, ходила на Janteloppet (телепрограма), відпочивала у Греції, каталась на гірських лижах заради розваги та провела кілька зустрічей із представниками ЗМІ протягом квітня.

– Які ваші цілі на наступний сезон?

– Я хотіла б покращити свою швидкість на лижах в окремих рухах, а також зменшити час стрільби. Щодо результатів, я подивлюся, як пройшла підготовка цього літа, перш ніж говорити про це.

– Чи маєте ви улюблене тренування в цю пору року, якою ви хотіли б поділитися з нами?

– Я люблю бігати на самоті під свою музику, це схоже на літню підготовку. Я б теж хотіла частіше займатися скелелазінням, — сказала Жанмонно.

Жанмонно стала другою в загальному заліку Кубка світу-2023/24, минулого сезону вона 14 разів була на п’єдесталі, а також виграла 4 медалі на ЧС.