Англійська преса, м’яко кажучи, висловила незадоволення першим матчем українського півзахисника «Челсі» Михайла Мудрика у стартовому складі проти «Фулгема» (0:0), пише «Террікон».

Нагадаємо, що у перерві головний тренер «синіх» Грем Поттер замінив українця.

«М’яко кажучи, Мудрик у першому таймі виглядав цілком втраченим. Смілива заміна тренера дала зрозуміти, що особиста статистика Мудрика була далеко не вражаючою. Мудрик, швидше за все, зробить успішну кар’єру в англійському футболі, але його перший вихід у старті в АПЛ назавжди увійде до Зали ганьби», — написав журналіст Give me Sport Денні Райан.

«Мудрик знову продемонстрував свій темп, але було б лукавством ігнорувати деякі сирі технічні якості гравця. На Мудрика не дуже добре впливає той факт, що господарі весь перший тайм провели без ударів по воротах, перш ніж його замінили у перерві», — зазначив журналіст Mirror Джон О’Брайєн.

І лише колишній півзахисник збірної Англії та «Ліверпуля» Джеймі Каррагер не став розносити гру Мудрика: «У нього дуже швидкі ноги, як у Азара, одного з найкращих гравців «Челсі», яких ми бачили в АПЛ. Він приймає м’яч у потрібних позиціях, має низький центр ваги, бачить гравців. Це не про швидкість, а про футбольні вміння. Розуміння, де його партнери. Думаю, він буде жахом для захисників», — сказав Каррагер в ефірі Sky Sports.