Колишнього захисника німецького Ганновера Карстена Лінке заарештували за шпигунство. Також колишній футболіст займався тренерською діяльністю перед тим як звернути на неправильну доріжку, повідомляє «24 канал».

Шпигунскі ігри

Карстен Лінке залишив футбольне та життя та переїхав до Берліна. Це пов’язано з його просування у структурі німецької розвідки BND. У столиці Німеччини колишнього футболіста і затримали. Все через співпрацю з російським ФСБ. Зазначається, що Лінке був цінним і перспективним джерелом інформації для росії.

Лінке обрав не той шлях, хоча й міг в майбутньому посісти провідні посади у німецькій розвідці. Лінке ж вирішив передавати кремлю інформацію, яка стосується того, що відбувається в Україні під час війни. Продовжується розслідування щодо того и працював Лінке сам, чи у групі. Також у структурі нмагаються дізнатись про що ще Лінке міг інформувати Кремль.

Також влітку 2021-го Лінке організовуав барбекю, де познайомився з бізнесменом російського походження, якого також підозрують у передачі інформації ФСБ. Бізнесмен стверджує, що це робити його заставляв німець, та ще невідомо хто кого завербував. Також ФСБ намагалось приховати їхні польоти до росії.