Михайлу Мудрику непросто гратиме у Челсі проти команд, які щільно обороняються. Так вважає легенда Манчестер Юнайтед Ріо Фердінанд, пише FanDay.

Ріо Фердинанд, який 20 років відіграв на рівні АПЛ і шість разів вигравав титул з МЮ, висловив свою думку про українського новачка Челсі Михайла Мудрика. Експерт заявив, що був уражений дебютом 22-річного вінгера у матчі проти Ліверпуля (0:0).

«Це божевілля [невдача Мудрика з Фулхемом], тому що я спостерігав за ним у його першій грі проти Ліверпуля і це 20-хвилинне камео було настільки гарним, наскільки я бачив».

Однак, як зазначає Фердінанд, у своєму другому матчі з Фулхемом (0:0), де Мудрік з’явився на полі з перших хвилин, він не був настільки переконливим. На думку англійця, вінгер добре почувається на відкритому просторі, а проти щільної оборони йому грати складніше.

«Судячи з роликів, які я бачив, найкраще він себе проявляє, коли є простір для вбігань. Насичена оборона Фулхема вже ускладнила завдання Мудрику. Йому доведеться це виправити з часом».

Фердинанд додав, що відчуває симпатію до Мудрика і порадив йому ігнорувати розмови про ціну його трансферу з Шахтаря (70+30 мільйонів євро).

За нього були готові заплатити стільки. Гравці не встановлюють ціни, але вболівальники критикують саме футболістів. На жаль, щодо будь-кого, хто коштує 80 або 100 мільйонів фунтів стерлінгів, ви повинні сказати, що це завищена ціна», – сказав Фердинанд у коментарі BT Sport.

Зазначимо, що наступний матч у Челсі заплановано на 11 лютого. Команда у кістках зіграє проти Вест Хема.