Фінський нападник Венеції Йоель Пох’янпало з розмахом відзначив перемогу в матчі 24 туру італійської Серії В над СПАЛом (2:1), гравець пив пиво відразу після фінального свистка. Про це повідомляє FanDay.

Венеція завдяки двом голам у першому таймі зуміла здолати СПАЛ, що дозволило їй піднятися з 17 на 13 місце у турнірній таблиці Серії В. Але цей поєдинок запам’ятався всіма подіями, які трапилися вже після фінального свистка.

Йоель Пох’янпало вирішив відзначити перемогу просто на полі. Коли завершилася гра, він підійшов до фанатів, щоб їм подякувати, а натомість отримав келих пива. Варто зазначити, що фін у цій грі віддав два асисти, тому келих був цілком заслуженим.

На даний момент залишається невідомим – чи отримає він якесь покарання від італійської футбольної влади, оскільки його дії можуть сприйняти як пропаганду алкоголю.

Пох’янпало перейшов до Венеції влітку минулого року з Байєра за 2,5 млн. євро. Його контракт розрахований до 2025 року та має опцію продовження ще на два роки.

Цього сезону він уже встиг провести за Венецію 23 матчі, в яких він відзначився дев’ятьма голами та шістьма результативними передачами.