У студентському чемпіонаті США з баскетболу (NCAA) команда здобула перемогу за 0,4 секунди до фінальної сирени. Епізод стався у поєдинку між університетами Портленд Стейт та Північна Арізона, повідомляє today.ua.

За 5,9 секунди рахунок був 86:84 на користь Портленда, коли гравець цієї команди не зміг забити штрафний кидок. М’яч підібрали баскетболісти Північної Арізони, після чого Лайам Ллойд точним триочковим здобув здавалося б перемогу (87:86).

Оскільки час на табло вийшов, господарі разом із уболівальниками почали святкувати успіх, проте арбітри після перегляду відеоповтору вирішили повернути гостям 0,4 секунди та дати можливість Портленду провести ще одну атаку.

Хантер Вудс зробив надвисоку передачу через весь майданчик. Її в кутку упіймав Айзейя Джонсон і в боротьбі з двома захисниками в падінні, ціною травми руки, зміг відправити одним дотиком круглий снаряд у кільце.

Шоковані представники Арізони сподівалися, що час вийшов, але відеоповтор показав, що очки набрані за правилами.

Коментатор, який працював на матчі, не зміг стримати емоцій. Після кидка Джонсона він закричав, що ніколи в житті не бачив нічого подібного, назвавши це неймовірною розв’язкою.

Подивітися, як це було: