Цілих 5 днів вела збирання грошей на лікування українського спортсмена В’ячеслава Макогона національна федерація бодібілдингу. Він був припинений після того, як стало відомо про його любов до російських окупантів та днр, повідомляє PrSport.

Дивно, але навіть військові дії, які тривають на території нашої країни вже майже рік, не переконали затятих шанувальників «російського» світу в тому, що росія — це зло. Вони продовжують спокійно жити, виступати і навіть без перешкод багато часу проводити в днр та на території росії.

Таким виявився 50-річний В’ячеслав Макогон – бодібілдер, чемпіон Європи 2009 року. Лише нещодавно для нього офіційно збирала гроші Федерація бодібілдингу України, і тільки зараз про його політичні переконання розкрилася правда.

У нещодавньому посту ФББО у Фейсбуці було зроблено звернення до всіх небайдужих допомогти зібрати гроші на лікування Макогона від раку – йому нібито діагностували пухлину у шлунку. І ось після цієї публікації на ФББУ зазнала критика від користувачів. Вони звернули увагу федерації на те, що В’ячеслав Макогон часто буває в ДНР, підтримує військові дії росії в Україні, а також ностальгує за СРСР. На їхню думку, для такого спортсмена просто неетично вести збирання грошей, а ним самим має зайнятися СБУ.

Що цікаво, ФББУ оперативно видалила посаду про збирання грошей після шквалу критики. Також закрив свої профілі у соціальних мережах і сам В’ячеслав Макогон.