Український легіонер Олег Данченко повернувся до Греції і весь АЕК підтримує його, — інформує FootBoom із посиланням на грецький ресурс enwsi.gr.

Грецький клуб направив до Туреччини спеціальний літак з медичним обладнанням і персоналом, що спеціалізується на інтенсивній терапії, щоб убезпечити життя гравця, який пережив клінічну смерть.

Нагадаємо, Данченко переніс інфаркт під час тренування «Зорі». За даними очевидців, медики луганського клубу під час НП не мали дефібриляторів. На щастя, необхідне технічне обладнання виявилося у лікарів австрійської команди, яка тренувалася поряд. Те, що 28-річного українця вдалося врятувати – диво, стверджують медики.

Контракт Данченка належить АЕКу, а у «Зорі» гравець виступав на правах оренди. Грецький клуб взяв на себе всі витрати, пов’язані з обстеженням та лікуванням українського футболіста.

Зараз Данченко знаходиться в Медичному центрі Афін, де почне лікування з метою якнайшвидше повернутися до тренувань і знову грати у футбол. Ситуація непроста, але в АЕКу запевняють, що вже роблять усе можливе для вирішення проблеми.