У французькому Ренні розгорнувся секс-скандал. Він спалахнув між футболістами напередодні матчу-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи проти донецького Шахтаря, повідомляє 24 канал.

В епіцентрі скандалу опинились два футболісти Ренна – Флавьєн Те та Ловро Маєр. У соціалних мережах розлетілась інформація, що начебто Те переспав із дружиною хорватського партнера по команді.

Відповідь на наклеп у бік футболіста

Те, якого звинувачують у секс-скандалі, прокоментував такі про себе чутки. Флавьєн спростував таку інформацію, він ні з ким не спав. Окрім цього центральний півзахисник французького клубу погрожує тому, хто роздув такі чутки солідним штрафом у розмірі 12 тисяч євро.

Мене щойно проінформували про необґрунтовані та неприйнятні чутки, що поширюються у твітері. Це повідомлення, які стосуються моєї родини, мого товариша по команді та його родичів, а також клубу, неприйнятні. (…) Ганьба, – прокоментував Те.

Цікаво, що інцидент у соцмережах роздули напередодні матчу-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи проти Шахтаря. Нагадаємо, що перша гра між цими командами закінчилась перемогою «гірників» 2:1. У складі донеччан голами відзначились Дмитро Криськів та Артем Бондаренко. Єдиним автором голу Ренна став Карл Токо Екамбі.

Те провів весь матч на лаві запасних, а Маєр з’явився на полі на 77-й хвилині замість автора єдиного голу у ворота донецького клубу.