Український півзахисник лондонського Челсі Михайло Мудрік продовжує адаптуватись у новій команді. Талановитий вінгер поки не показує той рівень гри, який хочуть бачити на «Стемфорд Брідж», особливо з огляду на його ціну 70 мільйонів євро, пише FanDay.

Екс-гравець донецького Шахтаря Михайло Мудрик тривалий час перебував у сфері інтересів іншого лондонського клубу – Арсеналу, проте «каноніри» не змогли погодити трансфер вінгера, а замість нього придбали 28-річного Леандро Троссарда із Брайтона за 24 мільйони євро.

Портал Football.London, порівнюючи двох футболістів, навів один із антирекордів, який встановив українець у недавньому матчі з Саутгемптоном (0:1), зауважуючи, що фанати Арсеналу не надто засмучені невдачею з трансфером Мудріка.

«Статистичні дані сайту Sky Sports порадують уболівальників Арсеналу. 22-річний футболіст 20 разів втрачав м’яч протягом 40 хвилин після того, як вийшов на заміну — це рекорд, який коли-небудь досягав гравець, який вийшов на заміну у другому таймі».

Видання запевняє, що Троссард уже зміг стати важливою одиницею для Арсеналу, якому не варто переживати через втрату Мудрика.

«Ця статистика є новим рекордом Прем’єр-ліги та демонструє труднощі, з якими адаптується Мудрік. Для Арсеналу це майже втрата. Замість нього було підписано Леандро Троссарда, який вже справив враження на команду Артети».

Мудрик провів за Челсі п’ять матчів, але не відзначився результативними діями. У цих п’яти поєдинках «аристократи» тричі зіграли внічию та двічі програли.