Головний тренер Челсі Грем Поттер провів зустріч з топ-менеджментом Челсі, щоб обговорити складну ситуацію клубу в спортивній частині.

Як повідомляє FanDay, Грем Поттер провів зустріч із топ-менеджментом Челсі на базі клубу напередодні поєдинку з Тоттенхемом, який запланований у команди на 26 лютого в рамках виїзного поєдинку 25 туру АПЛ.

Співвласники синіх Тодд Боелі та Бехдад Егбалі підтримали Поттера і дали посил менеджменту триматися разом після останніх поразок. Обидва, як і раніше, віддані своїм довгостроковим планам, в основі яких лежить Поттер.

Челсі не планує звільняти Поттера перед недільною поїздкою до Тоттенхема, але було визнано, що доведеться багато зробити, щоб змінити серію невдалих результатів.

На нараді сторони обговорили, як клубу вийти з кризи, до якої привели низький рівень довіри та морального духу команди. Поттера закликали боротися із закликами фанатів щодо його звільнення добрими результатами.

Нагадаємо, що Челсі, кольори якого захищає український вінгер Михайло Мудрик, нині матчів посідає десяту страйк у чемпіонаті Англії. Також на команду чекає гра у відповідь з Боруссією вдома в рамках 1/8 Ліги чемпіонів. У першій грі сині поступилися 0:1.