Дуже дивний і несправедливий пенальті був призначений в одному з поєдинків Кубка Бразилії між командами «Томбенсе» та «Ретро». Арбітром матчу був Пауло Роберто Алвеш Жуніор, повідомляє PrSport.

11-метровий удар у ворота «Ретро» був призначений після того, як у штрафному майданчику клубу між собою зіткнулися футболісти з однієї команди — «Томбенсе». Один з них настав своєму одноклубнику на ногу і він упав на газон, корчучись від сильного болю. Пенальті у ворота «Ретро» було б справедливим, якби це зробив гравець команди гостей. Сумно те, що цей гол, реалізований внаслідок 11-метрового удару, став єдиним у цьому матчі та приніс незаслужену перемогу «Томбенсе».

Те, що відбувається на полі, шокувало всіх, і після матчу арбітра Пауло Роберто Алвеша Жуніора було усунуто з посади. Фанати клубу «Ретро» з Пернамбуку були обурені ситуацією, що виникла, і у керівництва чемпіонаті Бразилії не було іншого виходу.

Федерація футболу Пернамбуку навіть зробила заяву про те, що підсумки матчу мають бути переглянуті. Вони наполягають на проведенні поліцейського розслідування інциденту, який має пояснити мотиви такої поведінки футбольного арбітра.