Дивний інцидент під час матчу Лекко з П’яченцею у Серії С призвів до того, що колишнього нападника Ювентуса Кріштіана Буніно було видалено з поля за те, що він помочився на полі.

На таймері було 73 хвилини, коли бос «Лекко» Лучано Фоскі вирішив, що настав час випустити Буніно з лави запасних. На жаль, 26-річний гравець не вийшов на поле. Він вирішив відповісти на поклик природи поряд із полем, перш ніж підготуватися до виходу на заміну у другому таймі, і його витівки були помічені помічником судді.

Буніно щосили намагався приховати свої задуми, але офіційні особи матчу заперечували проти цього і відразу ж показали червону картку. Ті, хто був на полі, були приголомшені тим, що відбувається, оскільки Буніно було відправлено з поля так само швидко, як і прибув.

Як повідомляє Gazzetta dello Sport, тренер Фоскі сказав: «Це правила, і вони мають застосовуватись. Але я сподівався, що чиновники керуватимуться здоровим глуздом, бо він нікого не ображав, цього ніхто не бачив. Я сподівався на жовту картку, але суддя вирішив іначе. А Буніно? На мою думку, він навіть не знав, що за таке можна отримати червону картку».

Зазначимо, що раніше подібними витівками на полі регулярно відзначався німецький голкіпер Арсеналу Єнс Леманн, але йому ніколи не було показано навіть жовтої картки.