Тренер чемпіона світу за версією WBC в суперважкій вазі Тайсона Ф’юрі (33-0-1, 24 KO), ШугарХілл Стюард повідомив, що насправді британець навіть не починав підготовку до поєдинку з володарем титулів WBA, WBO, IBO і IBF Олександром Усиком (20-0, 13 КО).

Стюарда цитує boxing247.com, повідомляє XSport.

«Всі забули, що я готував Лоуренса Околі до його поєдинку в Манчестері. У мене був квиток на літак на 28 березня. Я хочу, щоб Ф’юрі бився з кращими, і він хоче битися з кращими. Це станеться, колись станеться. Ми це не контролюємо».

«Мене це не особливо хвилює, тому що я зосереджений на Околі. Тому я прилетів до Великої Британії. Я радий, що мене запитали, адже я тут заради Лоуренса. Я весь час був з ним в тренувальному таборі. Просто так сталося, що в той же час йшли переговори і розмови про бій Ф’юрі – Усик. Коли ми прибули в Манчестер, то почали використовувати зал Тайсона для тренувань. Звичайно ж, я піду туди, тому що для мене це немов дім, мені там комфортно».

«Коли ми прибули сюди на тиждень бою і продовжили готуватися до поєдинку, я подумав, що це ідеальний шторм. Тайсон знав, що я тут заради Лоуренса. Він був в залі з нами, але я його не тренував. Ми не працювали на лапах, нічого не робили під Усика. Я тренував Лоуренса».

Напередодні Лоуренс Околі повідомив, що провів тренування з Ф’юрі. Британець 25 березня проведе поєдинок проти Девіда Лайта.