Наставник чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсона Ф’юрі (33-0-1, 24 KO), Шугар Хілл Стюард випадково скомпрометував британського боксера.

Напередодні стало відомо, що поєдинок за титул абсолютного чемпіона світу в суперважкому дивізіоні між Тайсоном Ф’юрі та володарем титулів WBA, WBO, IBO та IBF Олександром Усиком (20-0, 13 КО) не відбудеться.

Тренер «Циганського короля» Шугар Хілл Стюард заявив, що хоче, щоб його підопічний проводив поєдинки лише з найсильнішими опонентами, пише FanDay.

«Всі забули, що я готував Лоуренса Околі до його поєдинку в Манчестері. Мав квиток на літак на 28 березня.

Я хочу, щоб Ф’юрі бився з найкращими, і він хоче битися з найкращими. Це станеться, коли станеться. Ми цього не контролюємо».

Стюард сказав, що зараз він зосереджений на підготовці свого іншого боксера, Околи, і використав зал Ф’юрі саме для підготовки цього свого підопічного.

«Мене це не дуже хвилює, бо я зосереджений на Околі. Тому я прилетів до Великої Британії. Я радий, що мене спитали, адже я тут заради Лоуренса. Я весь час був із ним у тренувальному таборі.

Просто так трапилося, що в той же час йшли переговори та розмови про бій Ф’юрі – Усик. Коли ми прибули до Манчестера, то почали використовувати зал Тайсона для тренувань».

Також Стюард випадково проговорився, сказавши, що він не займався з Тайсоном, а це означає, що Ф’юрі навіть не збирався починати підготовку до поєдинку з Усиком.

«Коли ми прибули сюди на тиждень бою і продовжили готуватися до поєдинку, я подумав, що це ідеальний шторм. Тайсон знав, що я тут заради Лоуренса.

Він був у залі з нами, але я його не тренував. Ми не працювали на лапах, нічого не робили під Усіка. Я тренував Лоуренса», — сказав Стюард в інтерв’ю boxing247.com.

Зазначимо, що поєдинок мав відбутися 29 квітня. Найближчим часом команда Усика займеться плануванням наступного поєдинку українця, швидше за все, проти обов’язкового претендента на пояс за версією WBA Даніеля Дюбуа (19-1, 18 КО).