Гравчиня київського Динамо потішила вболівальників нестандартним взяттям воріт. Фарт у епізоді був на стороні «біло-синіх».

Анна Прокопенко змогла забити зі штрафного удару від центральної лінії. Воротарський фейл допоміг киянкам реалізувати момент.

Найвідповідальніша позиція

Курйозний епізод стався у поєдинку між жіночими командами столичного Динамо та рівненського Вереса в рамках 1-го туру чемпіонату України. Перемогу в матчі «біло-синім» приніс абсурдний гол, який на свій рахунок записала капітан команди Анна Прокопенко. Варто відзначити, що перед взяттям воріт рахунок на табло був нічийним, який тримався до кінця основного часу (1:1).

Футболістка Динамо підійшла виконувати штрафний удар з кута центру поля. Прокопенко вирішила навісити у карний майданчик рівненського колективу, куди пішли всього три гравчині столичного клубу. Момент не ніс за собою жодної небезпеки, оскільки жодна футболістка тієї, чи іншої команди не контактувала з м’ячем.

Цього, напевне, якраз і не очікувала голкіпер Вереса, перед якою м’яч сильно вдарився об землю, а згодом перескочивши її. Таким чином, киянки вийшли вперед, згодом забивши ще один гол, що принесло їм перемогу із рахунком 1:3, а воротарка рівненського клубу продемонструвала усю важливість її позиції та гірку ціну голкіперських помилок.

Відео абсурдного голу: