Аж до літа 2024 року ми не побачимо жодного офіційного поєдинку за участю збірної Німеччини. Все просто – команда Хансі Фліка не бере участі у відборі на Євро-2024 і не вийшла у плей-офф Ліги націй, повідомляє PrSport.

Матчі групового етапу чемпіонату світу з футболу в Катарі стануть останніми для збірної Німеччини не лише у 2022, а й у 2023 і навіть у першій половині 2024 року. Ні, це не є наслідок заборони на виступи німецької збірної, просто так склалися обставини.

По-перше, Німеччина є господаркою континентальної футбольної першості у 2024 році, тому вона офіційно звільнена від необхідності участі у відбірному циклі. Бундестім вже стала учасником групового етапу Євро-2024, і чекає на своїх суперників з турніру. Стартовий поєдинок за її участю заплановано на 14 червня 2024 року.

У 2023 році офіційних матчів за участю підопічних Хансі Фліка ми не побачимо тому, що збірній Німеччини не вдалося успішно завершити свій виступ у рамках групового етапу Ліги націй. Команда не пробилася до плей-офф, тому у червні 2023 року матчів за її участю в рамках цього турніру ми не побачимо.

У зв’язку з вимушеною перервою в офіційних поєдинках на цілих 19 місяців німецька футбольна спілка вже займається складанням графіка спарингів для національної збірної. Очікується, що наступного року німецькі футболісти проведуть щонайменше 10 товариських зустрічей.