Пізнього вечора 31 жовтня не стало відомого футбольного журналіста Артема Франкова. Раніше була інформація про те, що він потрапив до реанімації з інсультом.

Про смерть видатного журналіста повідомили у його Telegram-каналі. Також інформацію підтвердив заступник головного редактора журналу «Футбол» Андрій Шахов.

«Пізно ввечері перестало битися серце легендарного Артема Франкова. Нашому хрещеному. Пишаюся і дякую за кожну зустріч, за кожну розмову і пораду. Усього. Ви назавжди залишитеся рідною людиною. Світла пам’ять, дядько Артем», — написав Шахов.

Інформація про госпіталізацію Артема Франкова з’явилася у Telegram-каналі вранці 31 жовтня. Там повідомили, що у 53-річного журналіста стався другий інсульт.

Артем Франков народився 24 липня 1970 року у Харкові. 2005 року отримав нагороду Заслужений журналіст України. Також він має орден «За заслуги» ІІІ ступеня (2012).

З 1997 року Артем Франков був головним редактором журналу «Футбол», який був і залишається одним із провідних футбольних видань України.