Ліонель Мессі можливо переживає кризу у стосунках з дружиною Антонеллою Рокуццо. Одним з доказів цього в мережі вважають поведінку пари на церемонії Золотого м’яча-2023.

В Daily Mail послалися на бразильське видання Direto Do Miolo, яке назвало причиною кризи в стосунках подружню зраду з боку зіркового футболіста. А після Золотого м’яча-2023 почалися чутки навіть про розлучення.

Видання, яке вважається «жовтою» пресою повідомило, що Лео зрадив дружині з відомою аргентинською журналісткою Софією Мартінес. В результаті Мессі та Антонелла нібито вже сплять на різних ліжках.

А на церемонії вручення Золотого м’яча Антонелла з дітьми не вийшла на сцену після вручення восьмої нагороди чоловіку. Також фанати побачили як сам Мессі «ніжно усміхається» журналістці на червоній доріжці.

Все це поставило зіркову пару на межу розлучення. До цього вони перебували в шлюбі більше 15 років.

Сенсація з нічого

Втім, сама інформація від Direto Do Miolo викликає сумніви. В першу чергу тому, що бразильці посилаються в своєму матеріалі на «іспанські джерела» — яких просто не існує.

Розкритикувала цю інформацію і Даніелла Семаан. Дружина Сеска Фабрегаса, яка є подругою подружжя Мессі, заперечила подібні чутки.

«Ця публікація не має сенсу… і нічого пов’язаного з реальністю», — заявила вона в Instagram.

В Бразилії звинуватили Мессі в подружній зраді 1

Секс-скандали зірок футболу

Заяви про подружню зраду Мессі цікаво поєднуються з новинами про власника клуба, за який зараз виступає аргентинець. В документальному проєкті Netflix про Девіда Бекхема знову згадали скандальну історію з 2003 року, коли англієць нібито зраджував дружині з асистенткою. Сам Бекхем знову заперечив цю зраду.

Натомість реальний скандал спалахнув в Іспанії, де одразу чотири гравці Реала потрапили під варту. Їх звинуватили у розповсюдженні відео сексуального характеру.