Півзахисник київського «Динамо» Володимир Бражко розповів, як столична команда зуміла перемогти «Рух» у матчі 15 туру української Прем’єр-ліги (УПЛ). Футболіст підтвердив, що тренерський штаб добре підготував гравців до цього протистояння.

Бражко пояснив, що змінилося у «Динамо» після того, як Шовковський став готувати команду до матчів, в інтерв’ю «ПроФутболу».

Після дострокової відставки Мірчі Луческу київське «Динамо» здобуло дві перемоги поспіль під керівництвом Олександра Шовковського. «Біло-сині» перемогли «Кривбас», а потім і «Рух» з однаковим рахунком 2:0.

Як Шовковський змінив «Динамо»

Володимир Бражко заявив, що він та його партнери по команді чудово знали, як діятимуть футболісти «Руху». Тренерський штаб столичного клубу в деталях розповів про сильні та слабкі сторони суперника, а також обрав стратегію, яка принесла «Динамо» успіх. Київські гравці використали пресинг та компактність в обороні у другій зоні.

При цьому Бражко не розкривав вимоги Шовковського до футболістів. Однак він підтвердив, що змінилася і схема гри, і дії «динамівців» в обороні та атаці.

Володимир Бражко у сезоні 2023/2024 зіграв за «Динамо» у всіх турнірах 13 матчів у всіх турнірах. Він забив три голи та зробив одну результативну передачу.