Днями головний тренер молодіжної команди Шахтаря U-19 Олексій Бєлік поскаржився на відсутність рівних умов у юнацькому чемпіонаті України, звинувативши в цьому київське Динамо.

«Ми команда, яка два дні дістається до місця проведення поєдинку Юнацької ліги УЄФА та два дні повертається до України. Більшість команд не йдуть назустріч, не хочуть переносити гру та змінюватись турами.

Я дуже уважно стежу за Динамо U19, яке грає лише у чемпіонаті та постійно перебуває на базі, всі команди приїжджають до них», – сказав Бєлік в інтерв’ю клубній пресслужбі Шахтаря.

Бєліку, який не в перший раз відкрито висловлює свої претензії до Динамо, чітко відповів заступник генерального директора столичного клубу Сергій Мохник.

«Зверніть увагу, що всіх лідерів турнірної таблиці U19 – Рух, Шахтар та Дніпро-1 – ми обіграли з однаковим рахунком (2:0) у календарних матчах, які ніхто не переносив. І не пропустили жодного м’яча.

Одні роблять свою роботу, а іншим вічно щось заважає», – сказав Мохник в інтерв’ю клубній пресслужбі Динамо.

В молодіжному чемпіонаті України київське Динамо (U-19) після 15 турів має 35 очок в активі та випереджає «гірників» на один пункт, посідаючи перший щабель.