Британський ексчемпіон світу з боксу Карл Фроч поділився очікуваннями від майбутнього бою українця Олександра Усика та британця Тайсона Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона світу.

«2024 буде повний неймовірних моментів. Сподіваюся, що його прикрасить і бій Ф’юрі проти Усика. Тут я віддам перевагу Олександру, вважаю його фаворитом через психологічний стан Ф’юрі.

Сподіваюся, що Тайсон зможе провести якісний тренувальний табір і спробує повернути колишню велич, яку він мав у трьох боях з Деонтеєм Вайлдером. Тоді він був на висоті та демонстрував різні стилі, але зараз цього немає.

Ф’юрі має проблеми з вагою, я не бачу в ньому мотивації. У бою з Нганну він був шокований. Можливо, дався взнаки вік. Хотілося б, щоб він ще раз показав свій рівень та повернув титули до Великобританії. Але прямо зараз думаю, що перемога буде за Усиком», – заявив Фроч у коментарі talkSPORT Boxing.

Поєдинок за звання першого з 1999 року абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі відбудеться 17 лютого в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). Раніше боксери планували зустрітися 23 грудня, але команда Ф’юрі захотіла перенести бій, щоб британець відновився після важкої перемоги над Френсісом Нганну.