Біатлоніст збірної України Дмитро Підручний висловився про виступ в естафетній гонці на етапі Кубку світу у німецькому Оберхофі, де «синьо-жовті» посіли тринадцяте місце.

«Етап загалом дуже важкий. Щодня у кожній гонці різна погода та різна траса, було досить складно призвичаїтися до цих умов. Стосовно естафети — сильного похолодало, вітер сильний був, це можна було побачити на стрільбі. Усі це відчули.

Стосовно стрільби — звісно, що вона загалом незадовільна. Лежачи (під час естафети – прим.) не знаю, що там було, може зміна вітру. Але все було як на пристрілці, не знаю, чому хибив.

Стоячи вже намагався швидко та чітко відстріляти. Можна вважати, що стоячи добре відстріляв, а по трасі трохи важко було боротися. Навіть з тими, з ким біг, намагався дотерпіти, показати свій результат.

Стрільба загалом? Не думаю, що перерва вплинула на мою стрільбу. Найбільше, гадаю, впливає те, що я три місяці (з середини серпня до листопада) не міг нормально стріляти.

Гадаю, що це відчувається, тому у змаганнях є з цим проблема, бо почав стріляти й лежачи, і стоячи лише з 10-12 листопада. Рука перед цим не дозволяла проводити нормально стрілкові тренування», – розповів Підручний.