Півзахисник Єгор Твердохліб змінив закарпатський «Минай» на криворізький «Кривбас».

Про це повідомив офіційний сайт клубу.

23-річний хавбек став першим зимовим новачком команди Юрія Вернидуба. «Кривбас» буде третім клубом у професіональній біографії українця.

Твердохліб уклав із криворіжцями контракт на 4 роки. У складі нової команди він виступатиме під 47-м номером. Центральний півзахисник, який у першому колі грав ще й на позиціях правого та лівого латералів, вінгера на обох флангах і нападника, орієнтовно коштував «Кривбасу» менше 400 тисяч євро.

У нинішньому сезоні Твердохліб зіграв 15 матчів, у яких забив 2 м’ячі та віддав 1 асист. У лавах «Миная» хавбек провів 1,5 роки після двох сезонів у «Гірнику-Спорті» з Горішніх Плавнів. На аматорському рівні він грав за столичний «Атлет», а на дитячо-юнацькому – академію київського «Динамо» та вишгородську «Чайку».

На зимову паузу «Кривбас» пішов лідером української Прем’єр-ліги. Криворіжці набрали 34 очки та за додатковими показниками випереджають «Дніпро-1». Обидві команди гіпотетично можуть випередити «Динамо» та донецький «Шахтар», які провела на два та три матчі менше відповідно.