Керівництво французького «ПСЖ» болісно відреагувало на інтерв’ю Ліонеля Мессі, в якому він розкритикував атмосферу в паризькому клубі. Нассер Аль-Хелаїфі вважає поведінку аргентинця ганебною.

Президент «ПСЖ» вже кілька разів негативно прокоментував слова Мессі, повідомляє Le Parisien.

Ліонель Мессі провів у «ПСЖ» два роки після відходу з «Барселони» влітку-2021. Він забив 22 голи у 58 матчах і допоміг парижанам завоювати кілька трофеїв, проте наприкінці свого перебування в клубі посварився з уболівальниками та керівництвом.

Мессі відмовив «ПСЖ» у продовженні контракту і заявив, що ситуація в клубі є токсичною. На думку аргентинця, без стратегії розвитку парижани не зможуть здійснити свою мрію та перемогти у Лізі чемпіонів.

Реакція «ПСЖ» на слова Мессі

Ці висловлювання настільки роздратували Нассера Аль-Хелаїфі, що президент «ПСЖ» досі критикує Ліонеля Мессі. Глава клубу нещодавно заявив, що аргентинець поводиться неповажно і некрасиво стосовно «ПСЖ».

«Він хороший футболіст і непогана людина, але мені не подобається, коли люди так поводяться. Не потрібно так відгукуватися про клуб, який тобі багато дав, після відходу. Великі спортсмени так не роблять», — заявив Нассер Аль-Хелаїфі.