Півзахисник збірної України та «Дніпра-1» Олександр Піхальонок найближчим часом може змінити клуб. У футболіста з’явився варіант продовжити кар’єру у чемпіонаті Бразилії.

«Палмейрас» розглядав варіант запропонувати Піхальонку контракт, повідомляє «ТаТоТаке».

За інформацією журналіста Михайла Співаковського, бразильському «Палмейрасу» запропонували підписати українського футболіста Олександра Піхальонка. Стиль гри лідера «Дніпра-1» дозволив би йому адаптуватися у цій команді.

Куди перейде Піхальонок

Проте «Палмейрас» не поспішає із цим трансфером. Іншим варіантом для гравця був варіант із поверненням до донецького «Шахтаря», вихованцем якого Олександр Піхальонок і є. Але й у цьому випадку справа до конкретики так і не дійшла.

«Я взагалі не впевнений: чи підходить Піхальонок цьому «Шахтарю». Йдеться не про трансферну вартість футболіста, а про те, чи впишеться Олександр за стилем у гру «гірників». Не виключено, що такий футболіст зараз не потрібен донецькій команді». в тому числі і як заміна Георгію Судакову», — розповів Михайло Співаковський.

Журналіст вважає, що «Шахтар» не повертатиме свого ж гравця, який коштує шість мільйонів євро при тому, що колись продав його лише за один мільйон.