«Челсі» українського вінгера Михайла Мудрика розтрощив «Мідлсбро» у матчі-відповіді півфіналу Кубка англійської ліги. Поєдинок на стадіоні «Стемфорд Бридж» у Лондоні завершився з рахунком 6:1.

У першій зустрічі лондонський клуб сенсаційно програв представнику Чемпіоншипу (другого англійського дивізіону – прим.) з рахунком 0:1, тому на домашній арені зобов’язаний був виправляти своє становище.

Ще в першому таймі підопічні Маурісіо Почеттіно забили чотири м’ячі й таким чином не лише відновили паритет у двоматчевому протистоянні, а й зробили серйозну заявку на вихід до фіналу.

На 15-й хвилині автоголом візначився півзахисник гостей Джонатан Хаусон, після чого результативні удари завдавали Енцо Фернандес (29-та хвилина), Аксель Дісасі (36-та хвилина) та Коул Палмер (42-га хвилина).

У другому таймі «сині» продовжили громити суперника. На 77-й хвилині Палмер оформив дубль, а через чотири хвилини Ноні Мадуеке забив шостий гол у ворота «Мідлсбро».

Підопічні Майкла Карріка зуміли відповісти лише голом престижу, автором якого на 88-й хвилині став Морган Роджерс.

Мудрик вийшов у стартовому складі «Челсі» та провів на полі перший тайм, одразу після якого українця замінив Мадуеке. На 12-й хвилині матчу Михайло заробив жовту картку.

Огляд матчу «Челсі» – «Мідлсбро»:

Таким чином, за сумою двох поєдинків «пенсіонери» розбили «Боро» з рахунком 6:2 та вийшли до фіналу Кубка англійської ліги, де зіграють з переможцем пари «Фулгем» – «Ліверпуль».