Після обрання головою УАФ Андрія Шевченка стало відомо, що Сергій Ребров отримав призначення. Тепер він не тільки тренер основної збірної «синьо-жовтих», а й віцепрезидент УАФ, який відповідає за всі збірні України.

Про свої нові обов’язки у статусі головного тренера національної збірної України та віцепрезидента УАФ розповів Сергій Ребров. Тепер він поєднуватиме ці дві посади, адже в нього є потрібний досвід.

За словами самого Реброва, він радо прийняв пропозицію Андрія Шевченка увійти до складу виконкому УАФ, і стати віцепрезидентом. У зоні його відповідальності — робота з інститутом усіх національних збірних України, від U-17 до U-19, U-21 та основної збірної. Також у планах фахівця є і створення збірної України вікової категорії U-16, а також відновлення національного футбольного чемпіонату категорії U-21.

Але, незважаючи на це, пріоритетною для Сергія Реброва залишиться робота в національній збірній. Найближчим часом він вирушить до Туреччини, де проводять свої тренувальні збори українські команди. Там Ребров розглядатиме кандидатів на запрошення до збірної.

Що стосується можливих рокіровок в основному складі «синьо-жовтих», то вони можливі. Головне, щоб у збірній не було травмованих перед важливими матчами, інакше в матчах плей-офф Євро-2024 виникнуть серйозні проблеми. Поки прізвищами тих, ким цікавиться Ребров, він не ділиться публічно.